EVERLAM Haberler

    Mağaza güvenliğinizden endişeli misiniz?

    [fa icon="calendar"] Aug 6, 2020 2:02:16 PM

    Son zamanlarda dünya çapında yaşanan sokak protestoları maalesef çığırından çıkabilir ve mağazaların hedeflenmesine, mağaza vitrinlerinin kırılmasına yol açabilir. Malların çalınması ve yeni bir vitrin kuruluncaya kadar işlerin durma noktasına gelmesiyle işletmeleri çifte darbe alan mağaza sahipleri için bu durum bir kâbustur.

    Vandalizm ve hırsızlık tehlikesine karşı, EVERLAM™ PVB ara katmanıyla imal edilmiş lamine güvenlik camı ile mağazalarınızı daima koruma altına almanız büyük önem taşır.

    everlam-home-shop-TKBir PVB filmi, iki veya daha fazla cam panel arasında lamine edilmiş son derece güçlü ve yapışkan bir malzemedir. Lamine cam pencereyi sopa, çekiç veya taş gibi bir aletle kırma girişimleri güçlü bir dirençle karşılaşacaktır. Darbe sırasında camın içindeki PVB ara katmanı yerinde kalan, kırık cam parçalarını bir arada tutan ve haneye tecavüz olasılığını azaltan güçlü bir bariyer görevi görür.

    Yerine yenisinin takılması işlemi planlanırken pencere yerinde kalarak mağazayı, içindeki eşyaları ve kişileri korur. İşe devam edilebilir.

    • Darbe alma durumunda, camın içindeki PVB ara katmanı, (%250'ye varan oranda) etkileyici uzanım sayesinde şokun enerjisini emer.
    • Cam kırılması durumunda, kırık cam parçaları PVB filmine yapışarak yaralanma riskini azaltır
    • Doğru konfigürasyonda, vandalizm, hırsızlık, ateşli silahlarla saldırı veya patlamaya karşı güvenlik sağlar
    • Gürültülü ortamlarda ses iletimini azaltır
    • UV geçirgenliğini engelleyerek insanları ve nesneleri zarar verme potansiyeli olan ışınlardan korur.
    • Yüksek hızlı kasırga bölgesi uygulamaları için Florida bina koduna uygundur.

    EVERLAM mağaza vitrinleri için kaliteli çözümler içeren bir portföy sunar:

    • EVERLAM™ CLEAR, elastik, yapışkan, güçlü ve dayanıklı PVB ara katmanımızdır. Lamine cama emniyet ve güvenlik, gürültü kontrolü, ultraviyole (UV) koruması ve kasırgalara karşı koruma gibi temel özelliklerini sağlar.

    • EVERLAM™ SUPER TOUGH, üstün dayanıklılık, sertlik ve cam kırılması sonrası davranışı sağlayan yüksek modüllü, ekstra dirençli bir PVB çözümüdür. Cam balkonlar, korkuluklar, perde duvarlar, zeminler ve merdivenler gibi yapısal uygulamalar için idealdir.

     

    • EVERLAM ™QUIET- son teknoloji ürünü bir akustik çözüm önerisidir ve yüksek performanslı PVB filmini şirketin ticari markası olan üstün teknik uzmanlık ve müşteri hizmetleri ile birleştiren eşsiz bir ses engelleme çözümüdür.

    EVERLAM™ PVB ara katman ürünümüz yürürlükteki uluslararası normlar ve yönetmeliklere uygundur:

    • EN356 — Binalarda kullanılan cam, emniyet camları, el darbelerine karşı dayanıklılığın denenmesi ve sınıflandırılması
    • EN12600 — Cam için darbe güvenliği filmi.
    • ANSI Z97.1 Binalarda kullanılan emniyet camı malzemeleri için Amerikan ulusal standardı.

    Daha fazla bilgi için, müşterilerimiz kendi yerel EVERLAM temsilcileri ileiletişim kurabilirler. . Tüm diğer kişileri buradan bize ulaşmaya davet ediyoruz.

    Topics: Products

    Stay connected!

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts