EVERLAM Haberler

    YAPISAL SERT PVB ARA KATMANLARI: GPD (CAM PERFORMANS GÜNLERİ) ETKİNLİĞİNİN GÜNDEMİNDEKİ BİR KONU

    [fa icon="calendar"] Nov 26, 2019 8:37:23 AM

    Cam Performans Günleri, cam sanayindeki trendler ve yenilikler konusundaki sunumlar ve tartışmalarla yine çok hareketli geçti. Özellikle, modern binalarda ekstra büyük cam paneller ve yalın destek yapılarının artan kullanımının getirdiği güçlükler ana konu olarak ortaya çıktı.

    EVERLAM PVB 2-2-1Minimum destek yapısına sahip büyük boy cam panelli veya görünür çerçevesi olmayan korkuluklarla donatılan binalar, insanların odalarına giren maksimum ışığın ve sonsuz manzaranın keyfini sürebildiği muhteşem yaşam ve çalışma alanları yaratmaktadır. Ancak cam ağırdır ve bu durum uygun çözümler gerektiren endişeleri artırmaktadır.

    Maksimum güvenliği sağlamak ve gerilim ve defleksiyonu kontrol etmek için gerekli yapısal performansı sürdürürken, yapısal lamine cam kalınlık ve ağırlığını nasıl azaltıyorsunuz?

    Çözüm, bir standart PVB filmle karşılaştırıldığında üstün dayanım ve sertlik gösteren EVERLAM™ SUPER TOUGH gibi yüksek modüllü bir yapısal PVB ara katmanıyla sağlanmaktadır. Standart bir PVB filmini kullanan daha ağır bir cam yapısı yerine, EVERLAM™ SUPER TOUGH’ı kullanan daha ince bir cam yapısı üretilebilir. Bu, korkuluklar, balkonlar, saçaklar, perde duvarlar, eğimli ve tavan camlama gibi uygulamalar için özellikle uygundur.

    Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

    Topics: Events

    Stay connected!

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts