EVERLAM Haberler

    PVB, yapısal uygulamalarda iyonomer filmlere bir alternatiftir

    [fa icon="calendar"] May 2, 2019 1:58:08 PM

    Orta Doğu’da gerçekten yaratıcı bir çağdaş mimari görülüyor ve bu çağdaş mimari, çoğunun cephelerinde yapı malzemesi olarak camın kullanıldığı yaratıcı tasarımlara ve karmaşık şekillere sahip olan güzel yüksek teknolojili binalarla dolu olan bu bölge için bir marka haline geldi.

     Özellikle Dubai'de, amiral gemisi projeler hala güçlenmektedir ve bina inşaatı genel olarak büyüyen bir sektördür. Bununla birlikte, 2019 büyüme oranının geçen yıla göre biraz daha düşük olması bekleniyor, bu da daha maliyete duyarlı bir ortam yaratıyor ve inşaat sektörünü daha düşük maliyetli alternatifleri değerlendirmeye itiyor.

    PVB film: HVAC maliyeti ve cam yansıması azaltma çözümü

    Bina cephelerini göz önünde bulundurursak, lamine camlardaki iyonoplast ara katmanı kullanan inşaatçılar ve cam danışmanları, artık alışveriş merkezleri, korkuluklar, vb. gibi iç mekan camlama uygulamaları için ekonomik açıdan çekici bir alternatif olarak yapısal PVB ara katmanlarına giderek daha fazla ilgi gösteriyor.

    EVERLAM İş Geliştirme ve Teknik Servis Müdürü Marc Slock, konuyla ilgili şunları söyledi:

    “Dubai'deki World of Facades'de tanıştığımız birçok mimar, sınırlı bir yansıma ile yüksek düzeyde şeffaflık elde etmek için bina tasarımlarını büyük cam yüzeylerle güçlendirme konusunda ne kadar istekli olduklarını paylaştı. Ancak, bina içindeki ısı yükünü ve parlamayı yönetme ile ilgili ortaya çıkan zorluklar nedeniyle, güneş ısısını soğuran ara katmana artan bir ilgi gösteriyorlar. Gerçekten de, bu çözüm ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme (HVAC) maliyetinde önemli bir azalma sağlamanın yanı sıra, metal kaplamalı camlarda tipik olarak meydana gelen istenmeyen yansımaları da önlemektedir.”

    Değer mühendisliği, ürün kalitesinden ödün vermemelidir

    Etkinlikte en çok öne çıkan mesaj, ürün kalite garantisi olmuştur. Birçok cam danışmanı, “değer mühendisliği” adına, maliyet tasarrufu hedeflerinin düşük kaliteli ürünlerin kullanımına yol açtığı konusundaki ciddi endişelerini dile getirdi. Bu nedenle, lamine cam da dâhil olmak üzere bina değer zinciri boyunca saygın oyuncular ve ürünler belirlemenin önemini vurguluyorlar. EVERLAM bu düşünce tarzının bir parçasıdır ve bina endüstrisi için değerli olan lamine güvenlik camı için PVB filmler üreterek itibarını arttırmaya ve doğrudan müşterilerinin, yani cam laminatörlerinin mimarlar ve danışmanlar tarafından belirlenen kısıtlamalara ve standartlara cevap veren yüksek kaliteli cam ürünleri sunmalarına yardımcı olmaya devam edecektir.

     

    www.everlam.com/products

    Topics: Events

    Stay connected!

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts