EVERLAM Haberler

    Yönetim ekibinde büyümeye odaklı değişiklikler

    [fa icon="calendar"] May 2, 2019 1:58:30 PM

    Mechelen, 2 Mayıs 2019 — EVERLAM, yönetim ekibinin yeniden yapılandırıldığını ve Albrech Luick'in yeni CEO olarak ve Marc Slock'un ise İş Geliştirme ve Teknik Servis Müdürü olarak atandığını duyurdu.

    Albrecht Luick, küresel kimya ve otomotiv sektörlerinde derin bir uzmanlığı da beraberinde getirmektedir. Stuttgart Üniversite kimya mühendisliği bölümünü bitiren Luick, Almanya, Güney Afrika ve İsviçre'deki PPG, Accenture, DuPont ve Axalta gibi uluslararası şirketlerde peş peşe üstlendiği yönetici pozisyonları ile kariyerinde yükselmiştir. Deneyimli bir yönetici-lider olan Luick, iş stratejisi planlama ve geliştirme ve yüksek performanslı, çok kültürlü ekipleri yönetme konusunda son derece başarılı bir geçmişe sahiptir.

    Kariyerinin büyük bir bölümünde PVB film sektöründe hizmet veren Marc Slock, lamine cam sektörü hakkında engin bir bilgi birikimine sahiptir. PVB alanında Monsanto, Solutia ve Eastman bünyesinde çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev yapmış, güçlü problem çözme ve müşteri odaklılık yetenekleri ile sektörde tanınan ve sonuç odaklı bir liderdir. Marc, Belçika Gent Üniversitesi Kimya bölümünde doktorasını yapmış olup, metal-organik ve polimer kimyası konusunda uzmanlaşmıştır.

    Yeni göreve getirilenler hakkında yaptığı açıklamada, EVERLAM Yönetim Kurulu Başkanı Aoron Parekh şunları söyledi: "Albrecht ve Marc'ın ekibimize katılması beni çok mutlu etti. Onların birikimleri kesinlikle şirketin yeteneklerini güçlendirecek ve şirketi ileriye taşıyacaktır. Liderliğiyle Albrecht'in ve iş geliştirme ve teknik ekip yönetimiyle Marc'ın, şirketimizin piyasadaki zaten güçlü olan konumunu daha da güçlendirmelerini bekliyoruz."

    Albrecht Luick, "EVERLAM', son 4 yılda çok şey başardı ve kendisini pazarda ciddi bir rakip olarak konumlandırmayı başardı. "Şirketin potansiyelini daha fazla ortaya çıkarmak ve şirketi bir üst mükemmellik seviyesine ulaştırmak için gerekli olan yeni kurulan firma ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyorum" dedi.

    Marc Slock "Hedefim, EVERLAM'ın tüm müşterilerimizce tasdik ve takdir edilen teknik uzmanlığından yararlanmak ve şirketin küresel faaliyetini büyütme ve daha da genişletmede bu uzmanlığın daha güçlü bir itici güç olmasını sağlamaktır" diye de ekledi.

    EVERLAM hakkında

    EVERLAM, lamine mimari güvenlik camlarında kullanılan yüksek kaliteli polivinil butiral (PVB) ara katmanı üretimi yapan yenilikçi bir firmadır. Şirketin merkezi Belçika'da ve üretim fabrikası Almanya'da bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için www.everlam.com internet adresimizi ziyaret edebilir ve bizi LinkedIn'de takip edebilirsiniz.

     

    Medya iletişim:

    Helene Maury-Parker -helene.maury-parker@everlam.com - Telefon:+32 498 165 001.

    Topics: Press Releases

    Stay connected!

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts