EVERLAM Haberler

    EVERLAM™ SUPER TOUGH BELÇİKA’DA WTCB TARAFINDAN ONAYLANDI

    [fa icon="calendar"] Dec 2, 2019 5:57:18 PM

    EVERLAM, EVERLAM™ SUPER TOUGH’ın, spor stadyumlarının yanı sıra konut ve ofis binalarındaki parmaklık uygulamalarında kullanım için, NBN B 03-004:2017 standardına göre Belçika İnşaat Sanayi Bilimsel ve Teknik Merkezi (WTCB) tarafından resmi olarak onaylandığını duyurmaktan memnuniyet duymaktadır.

    fc_190820EVERLAM-_WTCB51546_squareEVERLAM™ SUPER TOUGH, bir standart PVB filme göre daha yüksek kesme modüllerini sunan bir PVB ara katmanıdır. Tüm cam yapısının ağırlık ve maliyetini azaltacak daha ince camın kullanılabilmesi için lamine camın mekanik özelliklerini geliştirir

    EVERLAM Teknoloji ve İş Geliştirme Müdürü Marc Slock şunları söyledi: “ETCB sertifikasyonu, EVERLAM™ SUPER TOUGH’ın, balkonlar, saçaklar, perde duvarlar, eğimli ve tavan camlama dahil çok çeşitli uygulamalarda artırılmış modüllü PVB ara katmanlarına yönelik artan Pazar ihtiyacını karşılayan yüksek performanslı kaliteli bir ürün olduğunu onaylamıştır. Bu sertifikasyona pazardan çok olumlu dönüşler olmuştur, yapısal uygulamalar için lamine camın Pazar payını büyütmeye aktif şekilde katkıda bulunmak için sabırsızlanıyoruz.

     

     

    Topics: Press Releases

    Stay connected!

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts