EVERLAM Haberler

    İstanbul Havalimanı - PVB film ile lamine edilmiş cam

    [fa icon="calendar"] May 2, 2019 1:57:45 PM

    Eski İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yerini alan ve bu yıl kısa bir süre önce açılan yeni İstanbul Havalimanı, havalimanının içine adım atan herkes üzerinde unutulmaz bir etki yaratan etkileyici bir mimari yapı olarak göze çarpmaktadır.Terminalin yüksek tonozlu tavanları, sütunları ve açık bir alan ve ferahlık hissi yaratan doğal ışığıyla göze çarpan modern tasarımı, İstanbul'un ruhunu, Bizans ve Osmanlı köklerini ve Avrupa ile Asya arasında köprü olma özelliğini de yansıtıyor. 2027 yılında tamamlanacak olan havalimanı yılda 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanı olacak.

    EVERLAM, projenin birinci aşaması için PVB ara katmanının tek tedarikçisi olarak seçilmiştir. Terminalin geniş cephesi ve çok sayıda merdiven korkuluğu ve beş adet iskele binasına sahip olan lamine güvenlik camında kullanılmak üzere 500.000 m2 EVERLAM™ CLEAR 1,52 mm teslimatı yaptık.

    Bu cam paneller oldukça etkileyicidir ve insanların havalimanında yürürken hissettiği ferahlık ve hayranlık duygusunda da bu cam panellerin büyük bir payı vardır.

    Havalimanı videosunu izleyin.


    Foto
    ğraflar ve video IGA mültimedya merkezinden alınmıştır.

    Topics: Case Studies

    Stay connected!

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts