EVERLAM Haberler

    EVERLAM SUPER TOUGH, sağlam PVB film çözümü

    [fa icon="calendar"] Dec 12, 2017 12:03:15 PM

    EVERLAM, yeni sert PVB çözümü ve kaliteli ürün ve hizmet portföyüne kattığı önemli ürünlerden biri olan EVERLAM™ SUPER TOUGH ürününün lansmanını duyurdu.

    EVERLAM™ SUPER TOUGH, cam balkonlar, trabzanlar, giydirme cephe, zemin ve merdivenler gibi güvenliğin son derece önemli olduğu uygulamalarda ekstra güvenlik sağlıyor. Cam panelin kırılması halinde EVERLAM™ SUPER TOUGH, camı standart PVB'ye göre daha uzun süre sıkıca yerinde tutar ve bu sayede görünür çerçevenin çok az olduğu son derece şık büyük boy cam panellerin kullanıldığı modern bir tasarım sunar. Camı daha da sağlamlaştırarak, bütün cam yapısının ağırlığını ve maliyetini en aza indirmek için daha ince cam kullanılabilir.

    EVERLAM™ SUPER TOUGH, yüksek performanslı bir ürünü, EVERLAM'IN DNA'sı olan yüksek teknik uzmanlık ile birleştiriyor.

    EVERLAM CEO'su Harald HAMMER şunları söyledi: “EVERLAM, yenilikçi ruhu ile yine müşterilerine ve pazara katma değerli çözümler getiriyor. Şirketimizde en çok önem verdiğimiz konulardan olan yüksek kalitede ürün ve isteğe uyarlanmış üstün teknik hizmeti bir araya getirdiği için EVERLAM™ SUPER TOUGH ürününün müşterilerimizin ilgisini çekeceğinden eminiz. Ayrıca, müşterilerimiz için önemli bir faktör olarak, bu ürün standart laminasyon hattında da işlenebilmektedir. EVERLAM™ SUPER TOUGH; EVERLAM™ CLEAR, EVERLAM™ WHITE ve EVERLAM™ COLORED PVB ara katman ve akustik çözümümüz olan EVERLAM™ QUIET gibi ürünlerin yer aldığı portföyümüze mükemmel bir katkıdır.”

    EVERLAM Hakkında

    Üstün teknik uzmanlıkla desteklenmiş kaliteli ürünlerden oluşan yüksek değerli çözüm önerileri sunmaya adanmış olan EVERLAM, mimari kullanım amaçlı lamine güvenlik camları için yüksek kalite polivinil bütiral (PVB) ara katmanlarının yenilikçi üreticisidir. Portföyünde EVERLAM™ CLEAR, EVERLAM™ WHITE ve EVERLAM™ COLORED PVB ara katmanlarının yanı sıra, akustik çözümü EVERLAM™ QUIET ve yeni sert PVB çözümü EVERLAM™ SUPER TOUGH da bulunuyor.  EVERLAM™ PVB ara katmanı (Avrupa'da daha önce Butacite® ticari markası altında satılmıştır), dünya çapındaki cam laminatörleri tarafından cazip, dayanıklı ve yüksek performanslı mimari lamine cam ürünleri üretiminde kullanılmaktadır. Şirketin ticari ve teknik merkezleri Belçika'nın Mechelen kentinde bulunmaktadır. Almanya'nın Hamm Uentrop kentinde bulunan üretim tesisi, 25 yılı aşkın bir süredir PVB ara katmanı üretmektedir. Tüm tesisleri ISO 9001 sertifikalıdır. EVERLAM, 2014 yılında DuPont'tan koparak doğmuştur ve tamamen kimya endüstrisinde uzmanlaşmış bir gelişim sermayesi yatırım şirketi olan GVC Holdings'e aittir.  Daha fazla bilgi için www.everlam.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

     

    Medya iletişim: Helene Maury-Parker – press@everlam.com– Tel: +32 498 165 001.

    Stay connected!

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts