EVERLAM Haberler

    Yeni EVERLAM™ COOL ile konforlu iç mekânlar!

    [fa icon="calendar"] Oct 22, 2018 6:18:26 PM

    Mechelen, 23 Ekim 2018 — EVERLAM, kızıl ötesi ışığa karşı yüksek koruma sağlayan, lamine camda kullanım amaçlı yeni yüksek performanslı PVB filmi olan EVERLAM COOL’u sunar.

    Glasstec 2018 Fuarı, Salon no: 10, stant no:B38

    EVERLAM™ COOL, lamine emniyet camına daha etkin güneş ısısı kontrol özelliklerini kazandırmak için tasarlanan nano parçacık teknolojisini kullanan yeni nesil, yüksek performanslı PVB filmidir. Bir yandan camdan görebileceğimiz doğal renkleri korurken, öte yandan ışığın girmesine izin verme ve kızıl ötesi radyasyona karşı mükemmel koruma özelliklerini bir araya getiren benzersiz bir üründür. Ödün vermeye gerek yok!

    EVERLAM COOL, laminasyon sırasında önemli ve sürdürülebilir enerji tasarruflarının yanında, isteğe uyarlanabilir, 0,3 kadar düşük güneş ışığından ısı kazanım katsayısına, mutlak renk doğallığına, düşük pusa, görünür ışıkta yansıma olmamasına imkân tanır.

    EVERLAM CEO'su Harald Hammer: “Her yerde sıcaklıkların yükselmesine neden olan iklim değişiklikleri, EVERLAM COOL’u gündeme taşıyor. Bu yeni ürünü sunabilmekten ve Glasstec Fuarında müşterilerimizle birlikte test edebilmekten gurur duyuyoruz. Müşterilerimizin geri bildirimleri ve yorumları, ürünümüzü daha da geliştirmemize yardımcı olacak. Bu ürünün büyük bir pazar başarısı olacağını umuyoruz.”

    Teknoloji Müdürü Patrick Etesse: “EVERLAM™ COOL, aktif AR-GE programımızın bir sonucudur. Pazardaki benzer ürünlerden üstün olan görünür ışık geçirimi, güneş ışığından ısı kazanım katsayısı ve camın renk doğallığı açısından yakaladığımız teknik performanstan özellikle gurur duyuyorum. EVERLAM™ COOL uzun ömürlü, üstün performanslı bir malzemedir.”

      

    EVERLAM hakkında

    Üstün teknik uzmanlıkla desteklenmiş kaliteli ürünlerden oluşan yüksek değerli çözüm önerileri sunmaya adanmış olan EVERLAM, mimari kullanım amaçlı lamine güvenlik camları için yüksek kalite polivinil bütiral (PVB) ara katmanlarının yenilikçi üreticisidir. Portföyünde EVERLAM™ CLEAR, EVERLAM™ WHITE ve EVERLAM™ COLORED PVB ara katmanlarının yanı sıra, akustik çözümü EVERLAM™ QUIET, yeni sert PVB çözümü EVERLAM™ SUPER TOUGH ve en son güneş ısısı kontrol çözümü olan EVERLAM™ COOL ürünleri bulunmaktadır. Şirketin ticari ve teknik merkezleri Belçika'nın Mechelen kentinde bulunmaktadır. Almanya'nın Hamm Uentrop kentinde bulunan üretim tesisi, 25 yılı aşkın bir süredir PVB ara katmanı üretmektedir. Tüm tesisleri ISO 9001 sertifikalıdır. EVERLAM, 2014 yılında DuPont'tan koparak doğmuştur ve tamamen kimya endüstrisinde uzmanlaşmış bir gelişim sermayesi yatırım şirketi olan GVC Holdings'e aittir.  Daha fazla bilgi için www.everlam.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Topics: Press Releases, Products

    Stay connected! Receive our latest info

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts