EVERLAM Haberler

    EVERLAM, Cem Pamay'I Türkiye iş geliştirme uzmanı tayin etti

    [fa icon="calendar"] Jan 22, 2018 5:11:09 PM

    22 Mayıs 2017 – EVERLAM, EVERLAM'ın Türkiye'deki PVB piyasasındaki varlığının satış, pazar araştırması ve geliştirilmesinden sorumlu İş Geliştirme Uzmanı olarak Cem Pamay'ın atanacağını duyurdu. Cem Pamay, Küresel İş Direktörü Raimond Starmans'a bağlı çalışacaktır

    Cem, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi kimya mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Mons kentinde bulunan Avrupa Müttefik Kuvvetleri Yüksek Karargâhı’nda (SHAPE), Belçika'nın Brüksel şehrinde ve sonrasında Uzak Doğu şirketleri ile yürütülen ticaretten sorumlu kişi olarak Türk şirketi Arcan A.Ş'de çalışmıştır. Geçtiğimiz 20 yıllık sürede, cam ve seramik pazarında 40'ın üzerinde uluslararası şirketi temsil eden bir Türk mümessil firma olan Serenpaş A.Ş.'de, Türk Pazarı için Ürün ve Satış Müdürü olarak görev yapmıştır.

    Raimond Starmans  "Cem'in Türkiye pazarına dair derin bilgisi, EVERLAM'ın bölgedeki lamine cam piyasasındaki konumunu güçlendirerek EVERLAM'ın yenilikçi ruhunu, yüksek müşteri hizmetleri seviyesini ve mükemmel ürün kalitesini geliştirmesini sağlayacak" ifadelerini kullandı.

    Cem Pamay ise, "Böyle dinamik bir şirkete katılmaktan çok mutluyum. EVERLAM'ın bölgede daha da büyümesine katkı sağlamak için Türkiye'deki uzun süreli iş tecrübemden faydalanacağım. Ekiple birlikte çalışıp onların gelişimine ve müşterilerinin başarısına aktif olarak katkıda bulunmayı dört gözle bekliyorum," şeklinde konuştu.

     

    EVERLAM Hakkında

    Üstün teknik uzmanlıkla desteklenmiş kaliteli ürünlerden oluşan yüksek değerli çözüm önerileri sunmaya adanmış olan EVERLAM, mimari kullanım amaçlı lamine güvenlik camları için yüksek kalite polivinil bütiral (PVB) ara katmanlarının yenilikçi üreticisidir. Portföyünde EVERLAM™ CLEAR, EVERLAM™ WHITE ve EVERLAM™ COLORED PVB ara katmanlarının yanı sıra, yeni akustik ürünü EVERLAM™ QUIET da bulunuyor. EVERLAM™ PVB ara katmanı (Avrupa'da daha önce Butacite® ticari markası altında satılmıştır), dünya çapındaki cam laminatörleri tarafından cazip, dayanıklı ve yüksek performanslı mimari lamine cam ürünleri üretiminde kullanılmaktadır. Şirketin ticari ve teknik merkezleri Belçika'nın Mechelen kentinde bulunmaktadır. Almanya'nın Hamm Uentrop kentinde bulunan üretim tesisi, 25 yılı aşkın bir süredir PVB ara katmanı üretmektedir. Tüm tesisleri ISO 9001 sertifikalıdır. EVERLAM, 2014 yılında DuPont'tan koparak doğmuştur ve tamamen kimya endüstrisinde uzmanlaşmış bir gelişim sermayesi yatırım şirketi olan GVC Holdings'e aittir. Daha fazla bilgi için www.everlam.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Medya iletişim: Helene Maury-Parker – press@everlam.com– Tel: +32 498 165 001.

    Stay connected!

    Bleiben Sie auf dem Laufenden!

    Restez connectés !

    Restiamo in contatto!

    Fique conectado!

    ¡No desconecte!

    Haberdar olun!

    Recent Posts